ENERGIA-
HUOLTO

KAUKOLÄMPÖ

Kaukolämmitys on luonnollinen suomalaisten taajamien lämmitysmuoto. Se pitää ympäristön puhtaana ja lisää asumisviihtyvyyttä. Kaukolämmitys on myös mittavaa energian- ja ympäristönsäästöä.

Kuusamossa 93% lämpölaitosten vuosienergiasta tuotetaan kuusamolaisella purulla, puunkuorella, hakkeella ja turpeella. Lämpö siirretään asukkaille kaukolämpöverkossa kiertävän kuuman veden avulla, joka jäähtyneenä palaa takaisin tuotantolaitoksiin.

Käyttäessäsi kaukolämpöä et tarvitse erillistä lämminvesivaraajaa. Laitteet mitoitetaan niin, että lämpöä riittää aina sekä lämmitykseen että lämpimään käyttöveteen.

VAIVATON, EDULLINEN JA YMPÄRISTÖÄ SÄÄSTÄVÄ LÄMMITYSMUOTO

Kaukolämmitys sopii kaikentyyppisten ja -kokoisten kiinteistöjen lämmitykseen ja siihen voidaan liittää niin vanhat kuin uudetkin kiinteistöt. Sen etuja ovat edullisuus, varmuus, helppohoitoisuus ja ympäristöystävällisyys.

TASAISTA LÄMPÖÄ YMPÄRI VUODEN

Kaukolämpö toimii automaattisesti asettamiesi säätöjen mukaan; näin voit säästää lämmityskustannuksissasi.
Eikä lämmin vesi lopu!

LIITTYMINEN: Liittymisestä peritään liittymismaksu, joka on siirto- ja palautuskelpoinen. Liittymismaksua vastaan Kuusamon energia- ja vesiosuuskunta rakentaa ja huoltaa talojohdon energiamittaukseen saakka. Asiakas hankkii lämmönsiirtimen ja siihen kuuluvat työt. Lämmitysjärjestelmän muuttuessa asiakas huolehtii myös vanhan lämmitysjärjestelmän purkamisesta ja mahdollisista muutostöistä.

Kysy lisää kaukolämmöstä:
suunnittelu- ja työmaainsinööri Sami Moilanen, puh. 020 741 4907

Huoltoa koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä kaukolämmön työnjohtajaan Ari Hentilään p. 020 741 4909.

Verkostokartat

kaukolammon-liittymis-myynti

kaukol-liittymis-painike

vesi-jate-lampo-siirto-painike

paivystysnro

osoitemuuttunut