Suoraveloituspalvelun päättyminen ja e-laskut

Lopetamme suoraveloituspalvelun 31.12.2013. Vuoden 2014 puolella saatte laskunne paperilaskuina, jota ei veloiteta automaattisesti tililtänne vaan maksu tulee hoitaa itse.

Sähköiseen laskutukseen siirtyminen 1.1.2014 alkaen henkilöasiakkaat

Voitte ottaa käyttöön myös e-laskun, jos teillä on voimassa olevat verkkopankkitunnukset. E-lasku toimitetaan verkkopankkiinne, jossa lasku ja siitä muodostettu maksutoimeksianto ovat nähtävissä. Voitte halutessanne muuttaa e-laskun maksutiliä tai summaa tai aikaistaa eräpäivää. Pankki veloittaa laskun automaattisesti eräpäivänä tililtänne.

E-laskusta ei tule ilmoitusta postitse, mutta voitte halutessanne ottaa verkkopankista käyttöön sähköposti- tai tekstiviesti-ilmoituksen e-laskujen saapumisesta. Pankin ilmoituspalvelu voi olla maksullinen.

Jos teillä ei ole käytössä verkkopankkia, voitte tehdä sopimuksen pankkinne kanssa suoramaksusta. Lähetämme teille laskun ennen eräpäivää ja samaan aikaan veloitustiedot pankillenne, joka maksaa laskun automaattisesti tililtänne.

Yritykset 1.1.2014 alkaen

Jos yrityksellänne on sähköinen laskutusosoite pankin tai operaattorin kanssa, pyydämme ilmoittamaan osoitteen meille, jonka jälkeen saatte laskut sähköisesti.

Pyydämme yksilöimään tarkasti, mitä kulutuspaikkaa suoraveloitus koskee (Laskusta löytyy kulutuspaikkatieto).

Halutessanne lisää tietoa suoraveloituksen korvaavista maksutavoista ottaa yhteyttä omaan pankkiinne tai voitte lukea niistä Finassialan Keskusliiton verkkosivuilta www.fkl.fi.

Mahdollisissa kysymyksissä laskutuksesta teitä palvelee Kuusamon energia- ja vesiosuuskunnan asiakaspalvelu numeroissa 0207 41 4900 tai 0207 41 4902
ma-pe klo 9.00 – 16.00.

Yhteistyöterveisin
KUUSAMON ENERGIA- JA VESIOSUUSKUNTA
Kirsti Alavuoma
toimistopäällikkö
Viimeksi päivitetty 15.11.2013 11:44

paivystysnro

osoitemuuttunut